Hrvatski English Deutsch Italiano Français Русский Slovenščina Magyar Čeština Slovenčina Język polski

Moderna vila sa panoramskim pogledom, centar Opatije!

Verzija za ispis |  Pošaljite upit | 

Google mapa

ID:
k581
Mjesto :
Opatija
Kvart:
Opatija
Godina izgradnje:
Novogradnja
Ukupna površina:
758,00 m2
Površina okućnice:
703,00 m2
Cijena:
27.930.000,00 kn
(3.990.000,00 €)
Provizija:
2 %
Broj etaža kuće:
Dvokatnica
Tip Objekta:
Samostojeća
Broj soba:
10
Broj kupaonica:
5
Grijanje:
Etažno
Stanje:
Luksuzno
Oprema:
Luksuzno
Oprema:
Balkon, Loggia, Vrt, Terasa, Stolarija: ALU
Namještaj: U cijeni
Protuprovalna vrata, Parket, Klima, Kabelski priključak, Satelitski priključak, Internetski priključak, Roštilj, Bazen, Šupa: Podrum
Vrtna kućica, Parking: Više mjesta
Garaža: Ima, Pogled na more, Udaljenost od mora: 150 m
Dozvole:
Vlasnički list:
Uredan
Građevinska dozvola:
Ima
Uporabna dozvola:
Ima
OPIS:
Jedinstvena novogradnja površine 758 m2 u strogom centru OPATIJE, na zemljištu površine od 703 m2 + 60 m2 sunčališta uz bazen, izgrađenog tako da služi kao pergola za parking koji se nalazi ispod sunčališta.
Ovaj reprezentativni objekt se sastoji od garažno-podrumske etaže, prizemlja, prvog i drugog kata.
Građevina je podijeljena na 3 potpuno odvojene, neovisne stambene jedinice.
U PODRUMSKOM dijelu nalazi se strojarnica, prostorija za pranje, velika konoba sa grill kaminom, kupaonica, sauna, teretana i garaža sa nekoliko parkirnih mjesta.
U PRIZEMLJU su 2 stana sa zasebnim ulazima i glavni stan na 3 etaže:
- prvi stan sastoji se od dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom i blagovaonicom, kupaonice sa WC-om, 2 spavaće sobe i terasa;
- drugi stan je 1-sobni, sa velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, blagovaonicom i kupaonicom sa WC-om.
Treći, centralni stan je 3-etažni; povezan je i sa podrumskim sadržajem.
Na 1. KATU je veliki dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, 2 spavaće sobe, kupaonica sa WC-om, WC za goste i hodnik, a na 2. KATU su master spavaća soba, soba za garderobu, kupaonica sa WC-om, hodnik i veliki jacuzzi whirlpool.
Svaka prostorija ima svoju terasu i predivan pogled na more.
Vila je izgrađena je od vrhunskih materijala: kupac uz svu potrebnu dokumentaciju može dobiti na uvid i mnoštvo fotodokumentacije po fazama gradnje, iz kojih su vidljivi ugrađeni materijali i kvaliteta gradnje. Kompletna podrumska etaža kao i svi ostali betonski radovi izvedena je od najkvalitetnijeg vodonepropusnog betona, izolirana je dodatnom hidro i termo izolacijom, te ozidana dodatnim zidom od betonske kocke. Dovod svježeg zraka i prirodne svijetlosti omogućen je svjetlosnim oknima firme ACO.
Zidovi su ozidani najkvalitetnijom Porotherm opekom debljine 30 cm; termo fasada silikonska, debljina termo izolacije: 10 cm; pojedini detalji fasade izvedeni su Alucobond limom; fasadni dio objekta osvijetljen vanjskom, efektnom LED rasvjetnom tehnikom.
Kompletna stolarija je aluminijska, najpoznatijeg njemačkog proizvođača SCHÜCO, ostakljena kaljenim stop-sol grey staklima (debljina 2x6 i 2x8 mm) i zaštićena aluminijskim električnim ROLTEC roletama na daljinsko upravljanje. Postavljanje stolarije je vršeno RAL ugradnjom, te je kuća energetski pasivna!
Svaki otvor objekta pokriven je protuprovalnim sistemom i video nadzorom.
Sobna vrata su modernog dizajna (četkani hrast) sa magnetnim zatvaranjem.
Kupatila su opremljena opremom renomiranih proizvođača, Villeroy & Boch, Geberit, Viega, Paffoni.
Grijanje i hlađenje objekta pomoću dizalica topline (altermi) vrhunske marke DAIKIN (br. 1 u svijetu grijanja i hlađenja).
SVE prostorije (pa i podrumsko garažne) imaju PODNO grijanje plus STROPNO grijanje i hlađenje, a svaki stan ima zasebno, odvojeno grijanje, vodu i struju. U svakoj prostoriji su digitalni termostati kojima se omogućuje različito grijanje i hlađenje prostorija i njihovih dijelova.
Prekidači, utičnice i termostati u cijeloj kući su marke VIMAR sa inox dizajn maskama istog proizvođača.
Podovi su završeni tehnikom suhih estriha i obloženi gres oblogama (mljeveni i prešani granit); stropovi spušteni Knaufom i osvijetljeni LED rasvjetom, zidovi žbukani gotovom, finom žbukom i dodatno gletani.
I kuća i okućnica u prvom planu osiguravaju panoramski pogled na kvarnerski zaljev. Travnati dio okućnice obogaćen je visokim palmama i ukrasnim raslinjem, koje potpuno zaklanja prizemlje i bazen sa sunčalištem od neželjenih pogleda.
Nekretnina je u potpunosti je ograđena inox ogradom.