Hrvatski English Deutsch Italiano Français Русский Slovenščina Magyar Čeština Slovenčina Język polski

Ljepota ladanjske elegancije!

Verzija za ispis |  Pošaljite upit | 

Google mapa

ID:
k487
Mjesto :
Samobor
Kvart:
Anindol
Godina izgradnje:
Novogradnja (2011)
Ukupna površina:
360,00 m2
Površina okućnice:
1.062,00 m2
Cijena:
3.430.000,00 kn
(490.000,00 €)
Provizija:
ne naplaćuje se
Broj etaža kuće:
Katnica
Tip Objekta:
Samostojeća
Broj soba:
7
Broj kupaonica:
3
Grijanje:
Plinsko etažno
Stanje:
Luksuzno
Oprema:
Luksuzno
Oprema:
Balkon, Vrt, Terasa, Stolarija: Kombinacija
Namještaj: U cijeni
Alarm, Protuprovalna vrata, Parket, Klima, Internetski priključak, Bazen, Šupa: U objektu
Vrtna kućica, Parking: Više mjesta
Telefonski priključak: Ima
Garaža: Ima,
Dozvole:
Vlasnički list:
Uredan
Građevinska dozvola:
Ima
Lokacijska dozvola:
Da
Uporabna dozvola:
Ima
OPIS:
BEZ AGENCIJSKE PROVIZIJE!!!

Jedinstvena, prestižna i potpuno nova obiteljska vila u intimi prirode, na zemljištu površine 1.422 m2, izdvojena od pogleda, svega 2 km od glavnog Samoborskog trga i 15 km od Zagreba!
Kuća je u potpunosti izrađena od najkvalitetnijih, pomno biranih materijala (interijer i eksterijer), opremljena dizajnerskim namještajem izrađenim u poznatim tvornicama po visokom standardu, uz odabir unikatnih materijala i modela sa potpisom poznatih dizajnera (Versace, Gucci..), a eksterijer je napravljen u tradicionalnom stilu koji odgovara okruženju u kojem se kuća nalazi, što je itekako zapaženo: hrvatsko izdanje talijanskog magazina za uređenje doma BRAVA CASA objavilo je prilog na deset stranica o nekretnini; glavni urednik iz Milana zatražio je dozvolu vlasnika i kuća je objavljena i u talijanskom izdanju magazina, a prezentirana je i na nacion. TV u emisiji „4 zida“.
DIJELOVI INTERIJERA:
KUHINJA - tradicion. stil, po mjeri (talij. ARAN CUCINE), kvalitetno, puno drvo bojano u bijelo, čime je postignut kontrast u odnosu na tamne podove (dimljeni hrast u bona naturale, tvrtka Požgaj, model Pavone 120, dimenz. 70 - 140 cm. x 120 cm); detalji od inoxa unose elem. modernih detalja koji se ističu nad jednostavnosti; unutar stupova na stepeništu koje odvaja prizemlje od gornje etaže - drvena konstrukcija izvedena od drva bora (kreirana u samom prostoru od mladog umjetnika koji radove izlaže u poznatoj galeriji u Luzernu, CH), služi kao vizualna i fizička barijera i dekoracija prostora; kuhinski stol i moderne klupe također od masivnog drva.
DNEVNI BORAVAK - prostorom dominiraju 3 detalja: staklene stijene pružaju pogled na prirodu, veliki masivan luster iz Bečkog antikvarijata sa 50 rasvjetnih tijela i kristalnim detaljima raspršuju svjetlost po prostoriji (smješten centralno na prostor), te kamin obložen dekorativnim kamenom (isti kamen  postavljen i na rubne dijelove bazena vizualno povezuje vanjski i unutarnji prostor). Boravak je prirodnim, neutralnim bojama sa puno dnevne svjetlosti povezan sa bibliotekom, sjedeći dio izrađen po mjeri u tvrtki poznatoj po izradi namještaja za luksuzne jahte; materijali nabavljeni direktno u tvornici Gucci (obložen sjedeći dio i dekoracije za prozore), na naslonima pomični stolići od wenge drveta koji služe za odlaganje čaše.
GALERIJA - radni prostor, dopunjen i u prostoriju za opuštanje (biblioteka) sa centralnim video nadzorom objekta (vanjski dio objekta osiguran sa 4 kamere koje imaju mogućnost noćnog snimanja); prostorijom dominira ležaj, unikatan primjerak izrađen po mjeri, dizajnerskim materijalom (Versace).
SPAVAĆA SOBA - jednostavna,sa izlazom na balkon; dizajnerski ležaj proizveden u talijanskog tvornici; masivno drvo, obložen u bijelu kožu; u podnožju velika kutija za spremanje robe (posteljine). Velika pažnja posvećena odabiru madraca (za sve ležajeve najbolji proizvodi tvrtke Hespo, Diamant,  7-zonska Multipocket džepićasta jezgra i obloga od visco-elastične pjene, obloženi antibakterijskom tkaninom); iznad ležaja lampa talij. proizvođača u bijeloj svilenoj „presvlaki“; na ležaju svileno-pamučna posteljina i topla deka od nerca; komoda od masivnog drva, finalno obrađena do visokog sjaja; na staklenim stijenama koje vode na balkon dekorativna tkanina od velur kože; sa balkona prekrasan pogled na prirodu.
GOSTINJSKA SOBA - također prevladava neutralan bež ton i vrlo kvalitetni materijali; komoda unosi podsjetnik na neka prošla vremena, mada izrađena nedavno u jednoj poznatoj talij. tvornici, masivno drvo; krevet izrađen od kože; prozori dekorirani svilenim zavjesama; zidna rasvjeta izrađena ručno od puhanog stakla i crtana rukom daje diskretnu svjetlost prostoru.
KUPAONICA (bijela) - na podu i u unutrašnjosti tuš kabine pločice velikih dimenzija u tamno sivoj boji, zidovi bojani posebnom, nepropusnom bojom otpornom na vlagu; ogledalo donosi dašak prošlosti koja se spaja sa modernim minimalizmom, izrađeno od drva; umivaonik od mramora origin. naziva WHITE CHRISTAL na ormariću od wenge drveta; sav namještaj također po mjeri.
KUPAONICA (bež) - prostorom se ističu umivaonici od prirod. mramora (HONEY ONIX) iznad kojih je veliko, zlatno ogledalo; podloga: tapeta otporna na vlagu prošarana vertikalnim linijama smeđe, zlatne, žute i bež boje; u prostoru veliki, francuski prozor, kroz koji se mijenjaju prirodne boje krošnje, ovisno o godišnjem dobu.
SAUNA - također neutralne, prirodne boje (kombinirana prirodna boja hrasta, siva i bijela boja); na podovima parket od prirodnog hrasta (60 - 100 x 90 cm); u sklopu prostora i tuš kabina sa pred-prostorom; umivaonik od prirodnog kamena (RIVER STONE) na drvenom postolju od tikovine; sjedeći dio od neobrađene tikovine, opuštanju pomažu udobni jastuci punjeni pjenom; panj drva kruške na postolju od termo tretiranog jasena je dobio funkciju stola; kapacitet saune: 5 osoba.
Sve stepenice od višeslojnog dimljenog hrasta, završni sloj BONA NATURALE.
VANJSKO gazište (stepenište koje vodi u kuću) od masivnih deking elemenata, termo tretiranog jasena, kao i terasa koja okružuje bazen.
TERASA - položaj sa kojeg se pruža pogled na čistu prirodu i Samoborska brda; uklopljena u zatvoreni prostor dnevnog boravka; obložena decking pajolama izvedenim termo tretiranim jasenom (ulje TEAK OIL za zašt. drveta); uz dnevni boravak natkriveni i otkriveni dio terase; direktni izlaz na terasu vodi do vanjskog bazena (7,5 m x 3 m; dubine 1,5 m).
DJEČJA SOBA - namještaj minimalistički i prilagodljiv svim generacijama, puno drvo, krevet iz kolekcije Hespo presvučen u bijelu kožu, posteljina od pamučnog damasta; prostorijom dominiraju dva velika francuska prozora.
Jedno garažno mjesto + odvojeno mjesto za skutere i bicikle + uređena površina za 3-4 osobna automobila.
Cijena uključuje kompletno uređenu i namještenu kuću sa svim dodatnim sadržajima (bazen, sauna, biblioteka)!!!
CIJENA: (570.000)  490.000 €, uz mogućnost zamjene za nekretninu u vrijednosti do 200.000,00 € (stan ili poslovni prostor u užem centru ili sjevernom dijelu Zagreba ili apartman na moru - prednost Opatija, Lovran...).
ZA PLAĆANJE PUTEM KREDITA ILI U GOTOVINI POSTOJI MOGUĆNOST DODATNE KOREKCIJE CIJENE.